Over ons

Welkom op de site van de Groep Orthopedie Aalst-Asse-Ninove. Deze website wil u informeren op welke manier wij werken en hoe u ons kan contacteren.

Vanuit de fusie van de drie ziekenhuizen (OLV-Aalst, Asse, Ninove) met drie verschillende diensten zijn we gegroeid naar één grotere groep. Deze samensmelting gaf ons de mogelijkheid tot het uitbouwen van een orthopedisch team, waarin ieder zich kon toespitsen op zijn specifiek interessegebied. Dit in combinatie met de lange innovatieve traditie van het OLV, waar er steeds geïnvesteerd wordt in de nieuwste technologieën, leidde tot superspecialisatie.

Wij zetten ons dagelijks in om op elke campus van het OLV ziekenhuis een volledig aanbod aan orthopedische zorg aan te bieden. In Aalst en Asse kan elke patiënt 24u/24u terecht voor dringende zorgen op de spoedgevallen afdelingen, waar de permantie verzekerd wordt door de dienst urgentie-geneeskunde. Gezien onze uitgebreide aanwezigheid op de 3 campussen van het OLV ziekenhuis en de intense samenwerking met andere specialismen zoals onder andere reumatologie, fysische geneeskunde en geriatrie is er slechts een beperkt aanbod aan consultaties buiten het ziekenhuis.

Het is onze doelstelling kwalitatieve orthopedische zorg aan te bieden op een economisch en wetenschappelijk verantwoorde basis en dit met respect voor de wensen van de patiënt. Om dit in de praktijk te brengen, vragen we u om uw positieve of negatieve ervaringen met ons te delen. Dit kan zowel direct met uw behandelende arts of schriftelijk via onze secretariaten, onze website of de ombudsdienst van het OLV ziekenhuis. Dit laat ons toe bij te sturen waar nodig en onze pratkijk blijvend te verbeteren.

De stafleden van de Groep Orthopedie OLV Aalst-Asse-Ninove