Dokter Wahid Rezaie

Dokter Wahid Rezaie studeeerde geneeskunde af in 2008 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met de titel Cum laude. Hij voltooide zijn opleiding tot orthopaedisch chirurg in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam en het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg in 2015. Daarnaast heeft dhr. Rezaie een fellowship traumatologie voltooid in het kantonspital St. Gallen, Zwitserland.

Na zijn opleiding tot orthopaedisch chirurg specialiseerde hij verder in de diagnose en behandeling van zowel veel voorkomende als complexe voet en enkel andoeningen. In 2015 maakte hij deel uit van een van de meest gerenomeerde voet-en enkle unit in Europa, het North Bistol Hospital in Verenigde Koninkrijk. Hij volgde zijn fellowship aldaar bij dr. Winson. De nadruk lag hierbij op de arthroscopische( kijkoperaties) procedure, behandeling van sportletsels, behandeling van arthrose, corrective van standsafwijkingen, behandeling van diabetische voeten en behandeling van traumatische voet- en enkel letsels. Dokter Rezaie was tot augustus 2016 wederom werkzaam als fellow voet- en enkelchirurgie in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen bij dr Louwerens. Hij bekwaamde zich aldaar in de behandeling van voet en enkel aandoeningen bij reumatische aandoeningen en bij neuromasculaire ziektes zolas bij HMSN(hereditaire motorische en sensorische neuropathie), CMT(Charcot Marie Tooth), HSP (hereditaire spastische paraparese) en CVA(Cerebro Vasculair Accident of hersenberoerte). Daarnaast richt dr Rezaie zich op innovatieve orthopedische technieken zoals minimal invasieve chirurgie van de voorvoet aandoeningen en arthrodese van gewrichten middels arthroscopische technieken (kijkoperatie) welke kan resulteren in bespoediging van de herstelfase.

Per September 2016 werkt dokter Rezaie samen met 10 andere collega’s bij de dienst orthopedie van het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis (OLV) in Aalst.