Campus Ninove

Ninove is gelegen aan de N8 (Brussel-Ninove)

Toegang via brussel

Wanneer u uit de richting van Brussel komt en Ninove binnenrijdt, volgt u de N8 tot voorbij de brug over de Dender. Aan de verkeerslichten na de brug draait u naar rechts (lees verder *).

Toegang via Brakel

Wanneer u uit de richting van Brakel komt, volgt u de N8 tot in Ninove. U rijdt eerst de spoorwegbrug over en vervolgens draait u aan de eerstvolgende verkeerslichten linksaf (lees verder *).
(*) U bevindt zich nu op de Centrumlaan. Aan de eerste rotonde blijft u rechtdoor de Centrumlaan volgen. Aan het einde van deze winkelstraat draait u vervolgens naar links (Beverstraat). Het ziekenhuis bevindt zich ongeveer 200 m verder aan uw rechterkant en is gelegen op de hoek van de Biezenstraat en de Lavendelstraat.

Toegang via Gent / Aalst

Wanneer u uit de richting van Gent / Aalst komt (afrit 19 op de E40 Brussel-Gent) volgt u de N45 tot in Ninove. Aan het eerste grote kruispunt in Ninove (dit zijn de 3de verkeerslichten na de rotonde in Aalst), neemt u naar rechts (Aalstersesteenweg). Aan de volgende verkeerslichten draait u naar links. U rijdt de spoorweg over en aan het eerstvolgende kleine kruispuntje draait u vervolgens naar rechts. Het ziekenhuis staat hier al aangeduid. Helemaal aan het einde van dit smalle straatje ligt het centrum, op de hoek van de Biezenstraat en de Lavendelstraat.

Parkeren.

Het ziekenhuis in Ninove biedt een beperkt aantal parkeerplaatsen. Om deze plaatsen voor te behouden aan onze patiënten en bezoekers, is deze parking vanaf 17 december 2015 betalend. Op deze manier willen wij vermijden dat mensen die in Ninove komen winkelen, deze plaatsen gedurende langere tijd innemen. Wij hanteren dezelfde tarieven als voor de parking van het OLV Ziekenhuis in Aalst: het eerste half uur is gratis, voor het eerste uur betaalt u 1,5 euro en daarna komt er nog 1 euro per uur bij, met een maximum van 7,5 euro.

Als de parking volzet is, biedt het kerkplein – dat aan het ziekenhuis paalt – een uitwijkmogelijkheid. Daar kunt u twee uur gratis parkeren, mits gebruik van uw parkeerschijf.

Parkeren in de omliggende straten of in het Ninia shopping center is evenveens betalend.

Met het openbaar vervoer

Het station van Ninove is gelegen op de lijn 90 (Denderleeuw-Geraardsbergen) op zo´n 400 m van het ziekenhuis. Vanaf het station kan u de bus nemen (lijn LN Brussel-Leerbeek-Ninove) door het centrum van de stad.

Gebruik de online routeplanner van De Lijn.