Campus Aalst

Aalst is gelegen aan de E40 tussen Brussel en Gent.

Toegang via centrum Aalst:

Op de E40 neemt u afrit 19 (Aalst). U rijdt door tot aan de rotonde. Daar neemt u de tweede straat naar rechts (Parklaan), richting N9 Asse-Opwijk. Het ziekenhuis staat vanaf hier al aangeduid. U blijft de baan steeds volgen. Aan de eerste verkeerlichten gaat u rechtdoor (brug over de Dender). Aan de volgende verkeerslichten draait u naar links, richting Opwijk. Deze baan blijft u volgen. Aan het kruispunt voorbij de kerk rijdt u naar rechts. U bevindt zich nu op de Moorselbaan. De ondergrondse parking van het ziekenhuis bevindt zich een 200-tal meter verder.

Toegang via richting Gent / Dendermonde:

Op de E40 neemt u afrit 19 (Aalst) en volgt u richting Dendermonde. U bevindt zich nu op de Siesegemlaan (expressweg). U rijdt aan alle verkeerslichten rechtdoor. Aan de derde lichten kruist u de Gentse Steenweg en blijft u verder rechtdoor rijden, richting Asse/Opwijk. U bevindt zich nu op de Boudewijnlaan. Na de tweede verkeerslichten op de Boudewijnlaan rijdt u over een viaduct. Aan de volgende verkeerslichten ter hoogte van de Heilige Hartkerk rijdt u nog steeds rechtdoor, tot aan de volgende kerk (OLV-plein). Aan het kruispunt hier rijdt u naar links. U bevindt zich nu op de Moorselbaan. De ondergrondse parking van het ziekenhuis bevindt zich een 200-tal meter verder.

Toegang via richting Asse / Affligem:

Volg de Brusselsesteenweg tot aan de verkeerslichten voor het viaduct in Aalst. Aan het kruispunt (links ziet u een vestiging van Colruyt) rijdt u naar rechts (Albrechtlaan). Deze baan blijft u volgen, tot aan het kruispunt voorbij de kerk. Hier rijdt u naar rechts. U bevindt zich nu op de Moorselbaan. De ondergrondse parking van het ziekenhuis bevindt zich een 200-tal meter verder.

Het ziekenhuis verlaten, richting E40:

U verlaat de parking en rijdt naar rechts. Aan het kruispunt rijdt u opnieuw naar rechts. U bevindt zich nu op de Leopoldlaan. Blijf deze grote steenweg verder volgen. Na een km rijdt u voorbij een kerk en iets verder over een viaduct. Voorbij het viaduct blijft u ook rechtdoor rijden, tot aan het volgende grote kruispunt (Gentse Steenweg). Volg vanaf hier de verdere bewegwijzering naar de E40 (rechtdoor).

Klik hier voor meer informatie over parkeren bij OLV Aalst.

Met het openbaar vervoer

Het station van Aalst is een IC-station met frequente verbindingen uit de richtingen Gent, Brussel, Denderleeuw – Geraardsbergen. Het station bevindt zich op 1300 m van het ziekenhuis. Aan het station kan u de bus nemen.
De streeklijnen 41, 42 en 43 respectievelijk richting Londerzeel, Asse en Opwijk houden halt voor het OLV Ziekenhuis, Campus Aalst. Ook stadslijn 4 ‘Hof Zomergem” brengt u tot vlak voor het ziekenhuis.
De streeklijn 26 “Dendermonde” heeft een halte op minder dan 450 m van de achterzijde van de ziekenhuiscampus.

Gebruik de routeplanner voor het openbaar vervoer hier.